Όσο οι άλλοι κάνουν διακοπές, ο Max Verstappen μαθαίνει να ντριφτάρει (video)


Ο Mad Mike, γνωστός για τα επιτεύγματά του στον χώρο των ντριφτ, βάζει τον δις πρωταθλητή της F1, Max Verstappen, στο κάθισμα του οδηγού και του μαθαίνει όλα τα μυστικά της πλαγιολίσθησης.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: RED BULL CONTENT POOL
  • 9/8/2023

Δύο άκρως επιτυχημένοι οδηγοί στους τομείς τους συναντήθηκαν για έναν αρκετά εντυπωσιακό σκοπό.

Ο Max Verstappen ήθελε εδώ και καιρό να μάθει να ντιφτάρει, και δεν υπάρχει καλύτερος να του διδάξει την τέχνη της πλαγιολίσθησης από τον 'Mad' Mike Whiddett.

Ο Mad Mike, όπως είναι γνωστός για τα κατορθώματά του, έχει επιχειρήσει και καταφέρει να ντριφτάρει σε αρκετές τοποθεσίες, από το 'Magic Roundabout' του Swindon της Αγγλίας μέχρι και το Franschoek Pass της Νότιας Αφρικής με ταχύτητα 248 km/h.

Ο Verstappen βρέθηκε στα κεντρικά της Red Bull Racing στο Milton Keynes, όπου τον περίμενε ο Mad Mike με το MADBUL του, ένα Mazda RX7 καταλλήλως τροποποιημένο για να αποδίδει 608 PS

Ο Ολλανδός επιδίδεται σε διάφορες δοκιμασίες, όπως το να κάνει ντόνατ με μεγάλη ταχύτητα, οχτάρια και απότομες αλλαγές κατεύθυνσης, αλλά και Σκανδιναβικά φλικ.

Το όλο βίντεο είναι μία ωδή στη χαοτική, αλλά συναμά διασκεδαστική οδήγηση με ένα «τέρας» του ντιφτ, και μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω: